projecten

Projecten juli en augustus 2021

De komende twee maanden gaan wij o.a. sparen voor stichting Timon dichterbij.

Bij Timon worden veel tieners gezien die worstelen bij het opgroeien; een negatief zelfbeeld, verkeerde vrienden, ongezonde keuzes. Soms loopt een situatie zover uit de hand dat ouders niet meer weten wat ze moeten doen. Na de zoveelste scheldpartij, bedreiging of fysieke uitbarsting loopt de emmer over. Elke dag opnieuw kloppen er tieners bij Timon aan die -tijdelijk- niet meer thuis kunnen wonen. Stichting Timon dichterbij wil hen graag helpen door op meer plekken in het land een PerspectiefHuis te openen.

“Niks boeide me. Het liefst was ik bij mijn ‘vrienden’. Maar ik ben ontzettend blij dat we deze hulp hebben gekregen, het was het laatste redmiddel.” – Desirée (16)

Met uw gift kan Timon zorgen voor dingen waar het écht om gaat. Een gezellige huiskamer waar je op de bank kan ploffen en een lange eettafel waar altijd een bordje voor je klaar staat. Kinderen die nooit hun verjaardag vieren, worden verrast met slingers, taart en een kadootje. Tieners koken samen met vrijwilligers een heerlijk kerstdiner en spelen spelletjes. Door uw steun maakt Timon van een huis een thuis!

Bekijk hun website www.timon.nl of volg hun op Facebook en/of Instagram TimonDichterbij.

Laat een antwoord achter